Varv & Marina
EN | SV

Restaurang och pub

Restaurangen och hotellet håller öppet för större grupper från oktober till mars.   
Den 12 april öppnar vi upp hotellet och restaurangen alla helger!

RESTAURANGEN

Fredag: 17-21
Lördag: 12-21
Söndag: 12-16

MENY 17-19 maj

FÖRRÄTT

Varvets Skaldjursröra   114:-
Sotad gravad lax med wagame, soyamajonnäs och forellrom  135:-
Rökt hjorttartar med krassesallad och granatäpple  125:-

HUVUDRÄTT

Varvets nya burgare med dubbelost och parmesan pommes frites   174:-
Entrecote med tomat, getostkräm och kryddsmör  259:-
Rödingfilé med potatispuré smaksatt med Västerbottenost serverad med äppelcidersås 229:-
Helgens husman:
Stekt strömming med potatispuré, skirat smör och lingon 149:-

EFTERRÄTT

Creme brulé med hallonsorbet 95:-
Citrontarte med italiensk maräng och färska bär 109:-
Banansplit 75:-

BARNMENY

Barnburgare 79:-
Pannkakor med sylt och grädde   75:-
Bananasplit   45:-

 

Mors Dag den 26 maj

Kom och fira kära Mor hos oss! Vi bjuder mamma på dessert!

MORS DAG MENY

Förrätt   
Vit sparris med citronhollandaise och forellrom

Huvudrätt
Rödtunga fylld med kräftstjärtar serverad med potatispuré, skaldjursskum och jordärtskockschips
eller
Kalvytterfilé serverad med ljummen potatissallad, äppelchutneysmör och rödvinsås

Efterrätt
Chokladtriologi

PRIS:     2-rätters   285:-
             3-rätters   365:- 


Härliga aktivitetshelger i vår!                      

Här presenterar vi hela vårens aktivitetsprogram, det händer nästan alltid något på varvet!

​VÄLKOMNA!        

1-2 juni          KAJAKKURS

22 juni           MIDSOMMARDAGSPARTY

Varmt Välkomna att kontakta oss på 020-20 92 56 eller via mail: anna@grytsvarv.se

,

Kontakta oss gärna på:
tel: 0123-12806
mail: anna@grytsvarv.se

Varmt Välkomna till oss året runt!

Följ oss i sociala medier!