Varv & Marina
EN | SV
Kontakta oss på

Gryts Varv


Kontaktinformation

Adress: Hummelvik
610 42 Gryt

Tel: 0123 - 128 06
E-mail: anna@grytsvarv.se


Reservation & frågor om boende

Bästa gäst!

Att vi i nuläget befinner oss i en orolig tid där de mesta i vår omgivning och värld förändras är inget som går någon förbi.
Vi påverkas alla och vi försöker gemnsamt finna vägar för att få vår situation så bra som möjligt.
Vi här på Gryts varv Hotell och Konferens ser fram emot att kunna möta er gäster igen och få uppleva fina stunder tillsammans!
Med anledning av denna nya rådande situationen med Covid-19 jobbar vi kontinuerligt med att vidta alla de åtgärder som behövs samt uppdaterar oss hela tiden, och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Läsmer nedan!

Vi vill bara än en gång hälsa er VARMT VÄLKOMNA till ännu en SOMMAR tillsammans!

Mvh
Anna och Krister med personal

 

Vi har öppet året runt för förbokade grupper som konferenser, fester bröllop mm. För mer info ring oss på 0123-128 06 eller via mail: anna@grytsvarv.se
Varmt välkomna!

Vill Du bli en i gänget?

Gryts Varv Hotell och Konferens har vaknat efter vintern och vi söker fler kollegor inför en spännande säsong såsom kockar, servitriser och städpersonal. Vill du bli en i gänget? Kontakta oss på 0123-12806 eller maila på anna@grytsvarv.se

 

 

Skärgårdskrog och konferensanläggning placerad direkt vid havet i Gryts Vackra skärgård. Du kan nå oss både landvägen och sjövägen. Fina hotellrum samt gästhamn och stugor. Öppet dagligen från midsommar tom 10 aug.

Vi har öppet året runt för förbokade grupper som konferenser, fester bröllop mm. För mer info ring oss på 0123-128 06 eller via mail: anna@grytsvarv.se
Varmt välkomna!


Covid-19

Bästa gäst!

Din hälsa och ditt välbefinnande är vår första prioritet och nu när samhället ser ut som det gör i dessa Pandemitider så vill vi på Gryts Varv Hotell och Konferens informera lite om hur vi tänker och arbetar kring Covid-19.
Vi bevakar kontinuerligt utvecklingen och följer noga de riktlinjer som kommer från WHO och Folkhälsomyndigheten. Vårt främsta fokus är att tillgodose våra gästers behov samtidigt som vi gör allt vi kan för att skydda dig, våra medarbetare och vårt samhälle.

Exempel på några åtgärder som vi utför:
Vi har stärkt upp vårt redan höga hygienarbete och arbetar kontinuerligt med att hålla våra lokaler rena genom att alla frekvent använda ytor så som nycklar, dörrhandtag, ljusströmbrytare, badrumsarmatur, kortmaskiner etc. etc. decinficeras kontinuerligt.
Vi har även beställt antibakteriella stationer som kommer att finnas utplacerade på hotellet och i restaurangen samt satt upp skyltar vid alla toaletter om hur man skall tvätta sig på rätt sätt.
Alla våra sängkläder, handdukar samt dukar tvättas i 90 grader.

All personal håller samma höga krav på renlighet som alltid såsom:
God handhygien genom att tvätta händerna ofta samt använda handsprit
Regelbundet rengöra vid sina arbetsstationer
Och viktigast av allt, om de känner att de inte mår bra eller om någon anhörig till dem inte mår bra, uppmanar vi dem att stanna hemma för att undvika smittspridning. Har de även influensaliknande symtom uppmanar vi dem att ta kontakt med sjukvården.
I köket håller vi samma höga krav på renlighet som alltid och använder alltid handskar vid beröring av mat.
Leverantörer får som alltid inte komma in i köket och kökspersonalen går heller inte ut bland gäster.

Restaurangen:
I vår restaurang serverar vi bara à la carte och all dryckesservering sker vid respektive bord.
Vår kommande påskbuffé är ändrad till en påskinspirerad 3-rätters måltid, där man får påfyllning av förrättstallriken hur mycket man vill!     Läs mer på vår hemsida www.grytsvarvhotellkonferens.se

Om ni har frågor eller funderingar runtomkring er kommande vistelse hos oss så tveka inte att kontakta oss så kan vi säkert svara på era frågor! Alltid härligare med ett personligt samtal och möte!

Önskar er Varmt Välkomna till oss på Gryts varv Hotell och Konferens!

Anna och Krister med personal!

 

Receptionen har öppet:
Måndag till fredag kl 08:00-22:00
Lördag kl 08:00-22:00
Söndag och röda dagar kl 08:00-18:00

 

Vi uppskattar alltid att veta i förväg vilken tid ni beräknas att checka in för att göra och speciellt om ni beräknas att komma efter receptionens öppettider.

Ankomst efter receptionens öppettider
Senare ankomst än receptionens öppettider, ber vi Er vänligen ta kontakt med oss.
Ni når oss på +46(0)123-12806 eller 0709 90 00 29


Bokningsvillkor

I enlighet med Visitas branschpolicy är rummet reserverat fram till 18.00 på ankomstdagen om bokningen ej garanterats med kreditkort eller annat överenskommits.

Vid eventuell avbokning mer än 2 veckor innan ankomst behåller Gryts varv Hotell och Konferens halva summan i avbokningskostnad, om inte annat är överenskommet.

Ert rum finns tillgängligt från 15:00 på ankomstdagen, utcheckning senast 10.30 på avresedagen.

Varmt välkomna till oss!

Följ oss i sociala medier!