Varv & Marina
EN | SV

Teambuilding - Project adventure!

Från 6 personer och uppåt, ute eller inne, tid 1-2 timmar beroende på gruppens mål och syfte med aktiviteten.

 Vill ni ha en timmes rolig, avslappnad men meningsfull aktivitet som avslutning på dagen? Eller vill ni jobba med gruppen under en hel- eller halvdag med fokus på till exempel grupprocess, grupproller eller problemlösning? Vi erbjuder rolig och meningsfull teambuilding som leds av våra engagerade instruktörer. Vi anpassar oss efter era önskemål när vi lägger upp passet. Minimum är en timme men vill ni verkligen jobba med gruppen så rekommenderar vi ett pass om minst tre timmar. 

Metoden vi använder oss av heter Project Adventure och kommer ursprungligen från USA. Vi har arbetat med metoden i drygt 20 år och har under åren haft personalgrupper från bl.a. Kriminalvården, SAAB och Vattenfall, med fina referenser och vitsord. Roliga praktiska övningar varvas med processamtal som leds av våra utbildade instruktörer. Instruktörerna hjälper er att se vad som hände under övningarna, att fundera kring varför det hände och att göra en koppling till er arbetsvardag. 

Aktiviteten görs i grupper om max 10 personer, men vi kan ta emot flera grupper parallellt. Antalet instruktörer är begränsat.


Följ oss i sociala medier!