Varv & Marina
EN | SV

Relax


Vår trevliga Relaxavdelning med bastu samt avsvalkningspool och bubbelpool utomhus, samt närhet till havet är ett härligt inslag i er vistelse hos oss. Måste förbokas!
Pris: 500:- i startavgift.

Sedan 150:- / person/ timme

 

För bokning av konferensaktiviteter eller förfrågningar:

anna@grytsvarv.se eller på tel: 0123-128 06

Behandlingar

Vi samarbetar med Elins Massage och Hudvård. Elin erbjuder behandlingar hos oss om ni önskar. Detta gäller för grupper minimum 5 personer och kan beställas i samband med boende på hotellet.
Här kommer lite förslag på behandlingar. Elin behärskar dock mer än detta, så maila oss gärna med en förfrågan så återkommer vi med förslag.
Måste förbokas senast 2 veckor innan.

 

Friskvårdsmassage Helkropp: 60 min 695 kr
Friskvårdsmassage Halvkropp Rygg/axlar/nacke/dekolletage/ansikte: 40 min 520 kr
Friskvårdsmassage Halvkropp rygg/axlar/nacke: 30 min 395 kr
Topp till tå: 90 min 1200 kr
Här njuter du av en avslappnande helkroppsmassage och en liten ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask efter hudens behov som avslutas med serum, fuktkräm och ögonkräm.
K
roppsskrubb: 30 min 650 kr
Skrubben masseras in för att öka cirkulationen samt avlägsna döda hudceller. Efter en varm och skön dusch masseras du in med en kroppsolja.
Kroppsskrubb Lyx: 60 min 950 kr
Skrubben masseras in för att öka cirkulationen samt avlägsna döda hudceller. Efter en varm och skön dusch masseras du in med en kroppsolja som sedan avslutas med en välgörande ansiktsrengöring.
Ansiktsbehandling Rosen lilla: 30 min 625 kr
En lätt och skön behandling med produkter från Rosen Serien som består av rengöring, peeling, en ansiktsmask efter hudens behov som avslutas med serum, fuktkräm och ögonkräm.
Ansiktsbehandling Rosen fin: 60 min 925 kr
En behandling med produkter från Rosen Serien som består av rengöring, peeling, ansiktsmassage och en ansiktsmask efter hudens behov. Under tiden masken verkar får du njuta av en härlig hand och nackmassage som avslutas med serum, fuktkräm och ögonkräm.
Fransar & Bryn
Fransfärg och brynfärg inkl plockning: 40 min 450 kr
F
ransfärg el brynfärg inkl plockning: 25 min 350 kr
Plockning av bryn: ca 20 min: 200 kr

Mail:  anna @grytsvarv.se eller på 0123-12806


Följ oss i sociala medier!